header-articol-hubspot-design--.png

“Investește în tine pentru că este cea mai bună investiție”

Publicat de: Larisa Gribincea

28 Nov 2017

Certificarea HubSpot Design e un must have pentru CV-ul tău dacă ești Web Designer.

Ca în cazul oricărei certificări din HubSpot Academy, certificarea HubSpot Design îți oferă avantajul de a aplica imediat în practică ceea ce ai învățat în training-urile online pentru fiecare segment important: vei putea creezi template-uri pentru newslettere, bloguri, landing page-uri cu ajutorul Hubspot și aplici principiile unui design UX eficient.

Hubspot Academy

Hubspot Academy este o platforma educațională care cuprinde cursuri și certificări menite ajute orice persoană care activează în domeniul digital marketing. Fiecare certificare este gratuită și este validă un singur an. Cursurile sunt actualizate anual, ceea ce înseamnă ai ocazia înveți informații noi la fiecare nouă recertificare.

Certificarea HubSpot Design

Certificarea HubSpot Design a fost special creată pentru web designeri cu experiență în crearea de pagini web, template-uri etc. Probabil mulți cred pentru a obține certificări trebuie ai cunoștințe avansate. Ei bine, în ceea ce privește certificarea HubSpot Design trebuie ai cunoștințe minime de HTML și CSS.

Ca obții certificarea, ai de parcurs o serie de 6 training-uri online specializate care te ajută înțelegi tool-urile din Hubspot și cum te poți folosi de ele în crearea de pagini web sau diferite template-uri:

  • Cum creezi un template cu ajutorul tool urilor Hubspot Design
  • Cum creezi un template pentru email-uri
  • Cum creezi un landing page
  • Cum creezi un template pentru blog
  • Design bazat pe principiile UX (User Experience)
  • Optimizarea design-ului pentru mobil.

Din punctul meu de verede, e un mare plus faptul se pune accent pe conceptele pe care trebuie te bazezi când optimizezi conținutul pentru dispozitivele mobile.

Structura și sfaturi

Examenul este alcătuit dintr-o parte teoretică care cuprinde 70 de întrebări de tip grilă și o parte practică care presupune crearea unui template pentru website folosind și fișiere CSS.

Te sfătuiesc urmărești cu atenție fiecare video din cadrul trainingurilor. Mai mult de atât, există ghiduri în format .pdf pe care le poți printa, iar astfel îți poți lua mai ușor notițe.

Informatiile acumulate în pregătirea pentru testare au fost pentru mine ca un training care acum reprezintă o importantă piatră de temelie pentru cunoștințele de Web Design aplicate în marketing-ul digital.

"Investește în tine pentru este cea mai bună investiție"

hubspot-design.png

Consider că experiența într-un domeniu este foarte importantă și cu toate acestea, nu este de ajuns. Obținerea unei certificări denotă faptul că ești capabil să gândești dincolo de experiența ta, să ieși din zona ta de confort.

Certificarea îți aduce un plus de valoare în carieră, dar pentru asta este important să-ți cunoști foarte bine obiectivele. Alocă timp pentru a-ți îmbunătăți cunoștințele și abilitățile în domeniul de care ești interesat. În plus, trebuie să ții cont de faptul că pentru un angajator care folosește platforme de marketing automation, a avea o certificare este un plus - o dovadă a faptului că stăpânești cunoștințe de design aplicate în spiritul metodologiei inbound.

Mult succes în obținerea certificării HubSpot Design!

Descarcă studiul