Castiga-2-bilete-gratuite-la-evenimentul.jpg

Castiga 2 bilete gratuite la evenimentul anului, Inbound 2015 din Boston

Publicat de: Andreea Moisa

8 Iul 2015

Cu totii stim ca networking-ul este foarte important pentru dezvoltarea profesionala, acesta fiind un MUST HAVE in randul profesionistilor care doresc sa se evidentieze in domeniul lor de activitate. Iar pentru ca in Inbound Marketing totul se invarte in jurul relationarii, partenerii nostri de la Hubspot organizeaza anual o conferinta unde se intrunesc mii de profesionisti din intreaga lume.

Anul acesta evenimentul va avea loc in Boston in perioada 8-11 septembrie, iar la eveniment se asteapta sa vina peste 10.000 de persoane. Daca iti doresti sa te numeri printre ei, noi iti punem la dispozitie 2 bilete gratuite.

Schermafbeelding_2015-02-16_om_10.46.26

Poti participa la acest eveniment indiferent daca esti pasionat de domeniul comunicarii sau ocupi o pozitie de manager, deoarece la Inbound2015  pot participa atat antreprenorii, managerii executivi, specialistii din departamentele de Comunicare, Marketing sau Vanzari, cat si studentii.

Organizatorii isi propun ca acest eveniment sa inspire participantii, sa le livreze informatii de ultima ora din domeniile de interes si sa faciliteze networking-ul.

Agenda evenimentului este impartita pe mai multe domenii, existand sesiuni potrivite pentru fiecare specializare (Marketing, Sales, Designer/Developer, Services, Executive) si tinand cont de experienta acumulata (Beginner si Advanced). Poti vedea intreaga agenda a evenimentului aici.

Daca ai citit cartea “Permission Marketing” sau “Unleashing The Ideavirus” sigur iti este cunoscut numele lui Seth Godin. El este unul dintre cei mai vanduti autori de carti de afaceri, un apreciat orator din 1990 pana in prezent si va fi unul din speakerii evenimentului alaturi de Daniel Pink (best seller autor), Brian Halligan & Dharmesh Shah (co-fondatorii Hubspot), Sophia Amoruso ( fondator Nasygal si autor al cartii #GIRLBOSS).

Daca ai propria afacere, ocupi o pozitie de management sau esti pur si simplu pasionat de domeniul comunicarii, daca vrei sa cunosti oameni influenti din domeniile tale de interes si ai posibilitatea, te incurajez sa iti rezervi din timp un bilet spre Boston, iar noi iti asiguram 2 locuri la evenimentul anului.

Tot ce trebuie sa faci este sa ne trimiti un comentariu  sau un email in care sa ne spui ce ar  insemna pentru tine un astfel de eveniment, cum vezi ca te-ar ajuta pe plan profesional o astfel de experienta si ce asteptari ai de la acest eveniment. Autorul celei mai convingatoare scrisori motivationale va primi 2 bilete la eveniment.

Asteptam scrisorile voastre pe adresa office@beans-united.ro pana pe 10 august.

Daca nu esti inca hotarat ca acest eveniment este pentru tine, te invit in incheiere sa urmaresti un filmulet de prezentare a editiei trecute ce sigur te va convinge ca nu poti rata o astfel de experienta.

Descarcă studiul

Categorii:
General Noutati Beans